Samen 100 Worden


Wie jarig is, kijkt vooruit! Dit jubileum staat al in het teken van ons eeuwfeest over tien jaar. Wij hebben veel nieuwe plannen en willen voor gezinnen met een gehandicapt kind nog meer betekenen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

Op naar de 100!

We willen graag 100 jaar worden samen met jou, als gast van ons Vakantieoord, als ruiter op onze manege, als partner, als vrijwilliger, als vriend of als donateur. Samen met jou als geïnteresseerde of betrokkene. Met jouw hulp blijft het park ook financieel toegankelijk. Want ondanks de enorme kosten van alle aanpassingen, betalen de gezinnen -die in het dagelijks leven toch al allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen- slechts 30% van de eigenlijk prijs.

Collecteer zelf

Help mee en maak een je eigen digitale collectebus aan om geld in te zamelen voor het Bio Vakantieoord. Help ook mee en vraag je vrienden, familie en collega’s om een kleine bijdrage in jouw bus te doen. Alvast ontzettend bedankt!

Of doneer direct in onze eigen collectebus

Wil je meer betekenen voor het Bio Vakantieoord, als partner of vrijwilliger. Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Frans Wientjes directeur/fondsenwerver voor Bio Vakantieoord en de Bio Manege.

Het jubileumteam

Deze historische tijdlijn wordt u aangeboden door het Jubileumteam van Bio: onze vaste vrijwilligersgroep die in de afgelopen maanden keihard heeft gewerkt in de archieven van de stichting. En zij gaan door! Het plan is om in 2027 een heel mooi boekwerk te hebben dat op geen enkele leestafel zal misstaan. We willen ieder jaar een thematisch deel uit de geschiedenis uitgelicht hebben. Dus als je mooie verhalen, materiaal of foto’s hebt uit de geschiedenis van Bio, mail ons dan hier. Het jubileumteam neemt dan contact met je op.

Bedankt!

Deze website kwam mede tot stand met dank aan:

Carine Pots, Christa Vogel, Gé Snoek, Jasmijn Snoijink, John-Paul becks, Jurgen Rooijackers, Loes de Vries, Thea Biswane