Welkom


Als directeur van het Bio Vakantieoord ben ik enorm trots op wat wij de afgelopen 90 jaar hebben bereikt.
Van een koloniehuis voor bleekneusjes in Bergen aan zee, opvang van oorlogsslachtoffertjes, het herstellingsoord voor gehandicapten kinderen, onderzoeks- en revalidatiecentrum tot het vakantieoord dat het nu is.
Wij hebben de tand des tijds overleefd door de hartverwarmende bijdragen van miljoenen donateurs en duizenden vrijwilligers.

Het Bio Vakantieoord van tegenwoordig is een uniek vakantiepark dat volledig is aangepast, waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed gedeeld wordt, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Voor de meeste gezinnen is het volstrekt normaal om samen met de kinderen op vakantie te gaan. Lekker met z’n allen weg, echt weer even samen zijn, leuke dingen doen, genieten en een beetje bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft is zo’n vakantie echter niet zo vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de noodzakelijke aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken.

Wij willen graag samen met jou 100 jaar worden want om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig. Neem een kijkje op deze website, wij nodigen jou uit om een bijdrage te leveren aan ons 90 jarig bestaan!

Frans Wientjes
Directeur Bio Vakantieoord en Manege in ’t BioBos